Mirë se erdhët në faqen time të internetit ! Në këtë faqe modeste, kam pasqyruar dhe vijoj të publikoj krijime të reja në poezi dhe prozë, për të kenaqur lexusit e mi në mbarë botën, të cilët me inkurajojnë herë pas here në punën time krijuese. Pres nga ju të më jepni mendimet tuaja, nëpërmjet e-mailit, ose në fund të cdo krijimi, ku bëhen komentet. Lexim të këndshëm !

ALBUM FOTOGRAFIK NGA VEPRIMTARITË

E MIA LETRARE DHE ARTISTIKE

 

 


Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145