AGIM BACELLI

Poezia "SHIU VRASTAR" - e Vullnet Matos


Nuk jam befasuar nga ky befasim! Është dora mjeshtërore e poetit madhështor Vullnet Mato që figurativisht na jep anatominë lakuriqe të kohës shqiptare... Një poezi e tera metaforë, e cila i ve zjarre Fillit të Kuq nëpërmjet rrezeve natyrore (poetike) te diellit. E thotë mire Ziko Kapurani, artistikisht është në shkallen sipërore, se cilës unë do ti shtoja se, edhe mishërisht poezia "Shiu Vrastar" është po në atë shkalle... Vullnet Mato, po nderon kombin tënd dhe, mos harrojmë se kombi është pasqyra jonë, ku ne shohim fytyrën tone të vërtetë; të bukur apo të shëmtuar. Fytyra jote, Vullnet, është fytyra nga më të bukurat e kombit. Kombi të bekoftë!

Agim Bacelli In a message date 8/30/2011 11:10:23 AM
BacelliAgim@aol.com USA