P O E Z I A

Lexuesit e mi, mund të shfletojnë këtu krijime të zgjedhura nga poezia ime e viteve të fundit. Ju uroj lexim të këndshëm, mikesha dhe miq të nderuar !

 

VIDEO MONTAZHE POETIKE

www.youtube.com/watch?v=jzHOZM4oX3s&feature=colike

https://www.youtube.com/watch?v=KKQDNnTDWV0&feature=colike

 

 
Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145