STILOLAPSI NGJYRË GURKALI

Stilolapsi im
ngjyrë gurkali,
shtoi gjithandej 
klasat paralele,
bluzat e bardha
shumoi në spitale,
mbushi udhët 
klube dhe hotele.
 
Stilolapsi im
mësimor i thjeshtë,
mbolli brazda
arave grunore,
rinoi uniforma
blu e blertë,
shtriu biznese
largësive skajore.
 
Stilolapsin im
në vite e hapësira,
shpoi galeri
tejpërtej malit,
radhiti libra,
sa mbaroi ngjyra.
Në xhep më mbeti
guri i kalit...  

Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145