RRËSHQITJE

Afrova pakëz buzët

te buza jote e ëmbël,

krejt instinktivisht

dhe pothuaj fare kot,

ndjeva një dridhmë

nga koka të këmbët,

dhe atë çast padashur  

rrëshqita më poshtë.

 

Aty gjeta ato lodra

që më kishin munguar

dhe lodrova pakëz

me ngazëllim të plotë,

po më shkundi rryma

trupin e dridhmuar,

dhe atë çast padashur 

rrëshqita më poshtë.

 

Pastaj më zunë befas 

ca ethe me gjëmime,

që më rrëzuan përmbys

te këmbët në agoni,

ku një shkrepje e fortë

me shkarkim vetëtime

më shkriu e na saldoi

së bashku të dy!...

 

Truall trupi me kaq

pjerrësi rrëshqitëse,

nuk besoj se ka 

femër tjetër në botë,

me rënkime bubullime

humnerave të rrezikshme,

siç rashë brenda tek ti

dhe nuk dola më dot!...        


Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145