KUR NXEHEN POLITIKANËT

Kur dëgjoj politikanët

në ekrane apo foltore të kuvendit,

tek nervozohen fare kot

dhe gërthasin rreptë,

them me vete,

u mungon autokontrolli i personalitetit,

për tu frenuar

para mijëra dëgjuesve krejt të qetë.

 

Nervat e tyre

tregojnë se kanë hardiskun e trurit

pa kapacitetin e nevojshëm për argument,

dhe duke mos përballuar

mbingarkesën që i futin,

procesori i logjikës u nxehet shpejt...

 

Ndaj në pozicione ku politika

peshën e shtetit mban,

nevojiten kapacitete të fuqishme

të veprimtarisë trunore.

Të durojnë ngarkesa mendimi

me shumë gigabajt,

për nivele të larta që kërkon

logjika bashkëkohore...

 

 

 


Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145