TAKIM I PAPRITUR

Takova “Atë”,
që kam dashur dikur,
në moshën e bardhë
kur të dehin lulet.
Tani ajo është grua
dhe unë jam burrë.
Fëmijët na kanë rrëmbyer
të gjitha puthjet.

Por ajo prapë
më bëri të mendohem
me vështrimin e saj
thellësisht të menduar.
Thonë se dashuria e parë rizgjohet,
dhe ika me kujdes,
si nga një shteg i minuar…
 

 


Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145