DHE GUXOJNË E MARRIN FRYMË

A ka frymor
më të ulët mes nesh,
apo kafshë me ves
më të poshtër,
se krijesa e pështirë
që lakmon seks,
me qengjin e njomë
që pi kulloshtër?...

Bastardë të dalë
prej plehut e llumit,
sulmojnë vogëlushe
dhe vogëlushë,
të shfryjnë epshet
te pendët e pëllumbit,
duke i shpupluar
kur i zënë ngushtë.

Gjaku familjar
zhyhet me fëlligështi,
bën incest të turpshëm,
vëllai me motër,
poshtëron veten babai
me të bijën e tij,
ndyn pleqërinë gjyshi 
me mbesën e vogël.

Atë që nuk e bën
me kecin dhe qengjin,
dashi dhe cjapi
me tru kafshëror,
bëjnë këta tru baltë,
me neps prej qeni,
që guxojnë marrin frymë
në rreth njerëzor...

 


Contact

Krijimtariaime

Vullnet Mato
Rr. Ali Baushi
Pallati 3 shk.7 ap.66
Tirana, ALBANIA


Tel: +355 4 236 5201
Cel: 069 2275145